Mijn naam is Bart Van Dijk, 42 jaar. Ik ben gelukkige getrouwd met mijn vrouw Marieke en samen hebben we twee kinderen. De oudste is een zoon van 10 jaar en de jongste een dochter van 7 jaar.

Ik vind het belangrijk om voldoende tijd door te brengen met mijn gezin, vooral omdat ik een drukke carrière heb als vastgoedinvesteerder. In mijn vrije tijd gaan we dan ook vaak samen op vakantie en genieten we van het verkennen van nieuwe plaatsen en culturen. Ik probeer daarnaast ook betrokken te zijn bij de activiteiten van mijn kinderen zoals hun sportevenementen en schoolvoorstellingen.

Ik heb een bachelor diploma in Vastgoed en Makelaardij en een master diploma in Real Estate Finance van de Universiteit van Amsterdam. Na mijn afstuderen begon ik te werken bij een vastgoedbedrijf en heb daar een aantal jaar ervaring opgedaan in vastgoedbeheer en -ontwikkeling.

Daarna heb ik besloten om mijn eigen vastgoedbeleggingsbedrijf te starten. Als ondernemer heb ik een solide track record opgebouwd en met succes een aantal grote vastgoedprojecten ontwikkeld en beheerd.

Met mijn scherp oog voor trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt ben ik in staat om kansen te identificeren die anderen misschien over het hoofd zien. Met mijn diepgaande kennis van financierings- en investeringsstrategieën ben ik in staat om complexe financiële modellen te analyseren en te begrijpen.

Ik heb over de jaren heen sterke relaties opgebouwd met andere vastgoedprofessionals waaronder makelaars, aannemers, architecten en advocaten. Ik begrijp het belang van het opbouwen van sterke relaties maar al te goed. Werken met de juiste partners is de sleutel tot succes om vastgoedprojecten succesvol te ontwikkelen.

Ik ben een voorstander van duurzame en innovatieve vastgoedontwikkeling en streef ernaar om projecten te ontwikkelen die niet alleen winstgeven zijn, maar ook bijdragen aan de maatschappij en het milieu. Ik ben daarom dan ook betrokken bij verschillende initiatieven en organisaties die zich richten op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.